VVV

 

Vilje Viser Vei (VVV; nå en del av APS)

NAVs satsning på arbeid og psykisk helse

 

Tiltaket retter seg hovedsakelig mot personer i aldersgruppen 18-35 år som pga av psykiske problemer har vansker med å komme inn på det ordinære arbeidsmarkedet.

Deltakere får bistand til å kvalifisere seg til et yrke ut fra interesser, evner og anlegg. Kvalifiseringen skjer gjennom hospitering hos relevante arbeidsgivere. Ved behov er det et samarbeid med videregående skole eller andre utdanningsinstitusjoner for å få en formalkompetanse på plass.

For deltakere med sammensatte behov kan det være en forutsetning med en Individuell Plan – IP for å delta i tiltaket.

 

Hvordan søker du om plass?

Du kan selv eller ved hjelp av NAV og våre samarbeidspartnere, gjøre en avtale om å besøke oss. Du vil få en grundig informasjon om tiltaket.

Hvis du synes tiltaket virker spennende, kan du sammen med NAV søke om plass. Det vil bli skrevet en deltakeravtale som forlenges etter behov. 

I samarbeid med en av våre jobbveiledere vil du få utarbeidet en handlingsplan som tar hensyn til dine forutsetninger. Vi kan hjelpe deg til å finne veien videre ut i arbeid. Plana skal godkjennes av NAV.

Kontaktinformasjon:Mobil: 974 65 000 - Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

DalPros Samarbeidspartnere

 -         Private og offentlige virksomheter i øyregionen.

-         Psykisk helsetjeneste i Hitra kommune

-         Psykisk helsetjeneste i Frøya kommune

-         NAV Hitra Frøya

-         Andre: Fastlegene på Hitra og Frøya og DPS Orkdal

 

 

Noe for deg?